BLI MEDLEM

Hur gör man ?

Om du vill bli medlem i Kristianstas KartingKlubb skickar du ett e-mejl till info@kristianstadkarting.se. 
I mejlet uppger du namn, personnummer, postadress, e-mejladress samt telefonnummer. Om det är flera i familjen som blir medlemmar ska samtliga personnummer uppges i mejlen för att vi ska kunna lägga in det i Svenska Bilsportförbundets medlemsregister.

Om du har licens sedan tidigare och bytt klubb ska du flytta din licens till Kristianstad KartingKlubb, detta görs på en speciell blankett som finns på sbf.se

Avgifter

Säsongskort entré 300 :-
Medlemskap familj – Säsongskort entré 500 :-
Aktiv medlem inklusive träningskort 1800:-
Familj med en aktiv förare inklusive träningskort 1800:-
Familj med två aktiva förare inklusive träningskort 1900:-
Familj med tre aktiva förare inklusive träningskort 2000:-
Familj med fyra aktiva förare inklusive träningskort 2100:-
Träningsavgift för icke medlem 300:-
Köpa sig fri från träningsansvar 1000:-/tillfälle

Bankgiro: 181-9382
Swish: 123 204 84 29

Org.nr:838200-7121


Vad väntar vi oss av dig som medlem?

När man blir medlem förväntas det att man hjälper till på anläggningen vid ett antal dagar om varje år. Det kan vara varierande uppgifter såsom träningsansvarig, funktionär eller underhåll. 
Medlem som löser träningskort förbinder sig att vara träningsansvarig vid 2 tillfällen per säsong. Möjlighet att ”köpa sig fri” från detta för 1000:- per tillfälle man ej önskar vara det. 
Man förbinder sig även att hjälpa till som funktionär på de tävlingar klubben arrangerar. Vi arrangerar  varje år ca 3 tävlingar och här förväntas man att hjälpa till. Arbetsuppgifter kan vara allt från funktionär på banan, i tekniken, stå i kiosken, sköta parkering. Dvs oavsett förkunskaper så finns det alltid arbetsuppgifter för alla. Placeras man på banan som ny medlem så står man alltid med någon som har mer erfarenhet. 
Man får hjälpa till hur många dagar man vill men minsta kravet är 1 dag per tävling klubben arrangerar, har vi 2 tävlingar så innebär det 2 funktionärsdagar, 3 tävlingar=3 dagar per säsong. Kan vara 1 dag per tävling eller samtliga dagar på en och samma tävling. Men kravet styrs av antal tävlingar aktuell säsongen. 
Kan man inte själv så går det bra att respektive, barn, föräldrar eller någon annan närstående hjälper till. 
Vid SKCC tävlingar förväntas man hjälpa till dagen man själva inte tävlar.
I regel har vi ganska få arbetsdagar, men dom få vi har räknar vi med att du som medlem ställer upp.

Vad kan du som medlem förvänta dig?
Du får tillgång till en av Sveriges finaste anläggningar, en anläggning och bana som kan mäta sig med dom bästa i världen!
Du får möjlighet att utveckla dig som både förare och/eller funktionär.
-Som förare har du tillgång att träna ca 3 gånger per vecka under säsong och ofta mäta dig med dom bästa förarna i Sverige. Utanför säsong öppnar vi upp för träning samtliga veckans dagar, när detta sker informerar styrelsen om det.
-Som funktionär får du möjlighet att utveckla dig genom både utbildning men framförallt genom att delta på dom största tävlingarna både nationellt och internationellt.

Under 2022 erbjöd vi personlig träning, mental träning, kostrådgivning, förarcoachning, gokartskola och mekanikerutbildning till våra medlemmar. Vilket vi planerar att utveckla ytterligare under 2023.

Men kanske framförallt så får du tillgång till ovärderlig kunskap från redan aktiva och en otrolig gemenskap! Välkommen som medlem i Kristianstad Karting Klubb!