Prova på och gokartskola! (nyhet publicerad 2024-02-29)

Nyfiken på Karting? Intresserad av att prova? Se hit!

Nu närmar sig vårt första prova på tillfälle för året vecka 12, Söndagen den 24 Mars. Då säsongen precis är påväg att dra igång så vill vi att så många som möjligt ska kunna prova på vid årets första tillfälle och kör därför prova på hela dagen 10:00-17:00. Vi har minst 28 platser, vid behov använder vi ännu fler kartar!
Lämplig ålder är ca 8-14 år. Vid prova på använder vi våra Junior hyrkartar och vid detta tillfälle även våra vanliga hyrkartar. Prova på är helt gratis vid 1 tillfälle!
Bokning görs till info@kristianstadkarting.se

Detta följer vi upp med Gokartskola vecka 14 Måndag-Torsdag 08:00-12:00.
Detta är framförallt för er som är intresserade av att börja med karting men inte skaffat egen kart, utrustning eller licens.
Veckan börjar på måndagen med teori, genomgång av vad som komma skall samt utdelning av utrustning, sen kommer den mesta av tiden att spenderas ute på banan med mycket körning under dessa dagar. Inga förkunskaper krävs.

Från ca 7 år, ingen övre åldersgräns för att delta. Vi kommer i huvudsak att använda klubbens hyrkartar för detta, man behöver vara drygt 140cm lång för att nå fram i kartarna. Vi har även 2 st junior hyrkartar som vi kan använda där man kan vara något kortare, runt 125-130 cm.
Veckan kommer att avslutas med att deltagarna kommer att få minst 1 pass med riktig racekart. Detta är dock lite beroende på ålder och längd.

Kostnad 7-13 år 2995:-
Kostnad 13+ 3995:-

För er som önskar fortsätta med karting efter detta så erbjuder vi gratis licenskurs efter att Torsdagen avslutats. Önskar ni i samband med detta bli medlemmar i klubben så kommer 1800:- av kostnaden avse medlemskapet i klubben, dvs ni har då deltagit i gokartskolan för 1195:- respektive 2195:- beroende på ålder.

Anmälan görs till info@kristianstadkarting.se

Ni har väl inte missat att vi även erbjuder uthyrning av racekartar?
Vi erbjuder både Cadetti, Micro och Mini via klubben, för er över 13 år erbjuder vi uthyrning via Maranello Sweden. All information finns på vår hemsida: https://kristianstadkarting.se/prova-pa/